Monday, September 22, 2008

My Wedding~32 Hari Lagi...

In the Name of Allah.

Salam,

32 Hari Lagi....

Sabtu/Ahad lps saya balik kampong.
Agenda distribute card dimulakan..
Ada org kata awal bagi cardnyer, ada yang kata just nice je dah tinggai sebulan.
Saya rasa ok2 je, lagipon ramai lagik nak kena dijempot.
Wat stage by stage Xde la last minute baru nak kelam-kabut kan.

Mak ngan Mak Yong tgh diskuz org2 yg nak dijempot...jangan tinggai sorang pon sedara!
Saya listkan namanyer aje...

Sambil2 tu adik2 sedara ku bekenduri kepok lekor....made in Terrengganu.sodap weihh~ "San, jgn lupa bagi kad2 tu..."

"Yer Kakkk...." Jwb Pak Uda. Hehehe :p


Time nak bagi card ni la segala sedara-mara nak kena dihingat.

2 pupu, 3 pupu, 4 pupu....sume la~

Mana yg Xtau nama penuh tu taruk kan nama glamour aje.

Utara smpai Selatan sume ada yo~~ Xsangka sedara-mara merata tempat.

Tinggai penah jumpa ngan tak jerk.

Esoknyer Mak saya ngan Dira, meround kampong bagi card.

Dira jadik rider, mak bonceng..hikhik :p comey yo~

saya harus la Xikot kan, Xkan bakal pengantin nak menunjuk muka ngajak satu kampong kan.

Dari pagi sampai ke petang..tu pon Xabis2 lagik menjempotnyer.

Kira bab anto2 card dah effective so pasni kena terus kan mengantor sampai la settle...

Wsalam~

1 comment:

Abangah said...

++Wahh semua ade sane. meriah2
++kad untuk bengah mane? hahaha