Friday, October 10, 2008

In the Name of Allah.

Salam,

Entry kali ni saya nak letak gambar je, posing2 masa first raya..
Gambar harus la yang meriah & kunun2 cunnn gitu kan.
Ni grab dr camera phone jerk, yg lain2 banyak lagik tapi xde dalam simpanan gue.
Time begambar mmg sakan la kan, kata raya~
Meh tgk gambor2 raya...kenangan nih, next year posing lain lak.Hik hikssssss :p

Gaya Xbleh bla ajim ngan nisa...layan~
Ajim claim baju dia la paling lawa.Yer2,mmg lawa ponn..hamikkkk!!
Nisa bajunyer sama ngan baju yg Mior hadiahkan utk saya yg konon2 nak pakai utk malam berinai tapi
xjadik.. kainnyer cukup wat baju kurung kedah je lorhhh...Ok gak tu, kalo idak tak pasai2 boria lak.Budak bedua ni kalo jadi model iklan mydin pon okeyyy..~~~

Azah kusyuk makan mee sup kot.
Xpandang kiri kanan dah.
Baju pink Azah ni kira antara baju dia yang lawo la...eh, bukan nak pakai masa kenduri nanti ke?
Ke Recycle?? pon boleh......
Taun ni baju nurul warna purple, Kalo perasan fesyen nyer sama je ngan Nisa-Songket bunga tabur...kata trend! Taun ni dia beraya ngan ayahnyer sbb dah janji ngan member2 nak round satu kampong. Kak Nisa...tepi skekkkkk!!!

Ni kira partner saya di pagi raya la...together2 pakai itam, smart okeyyy!!!! With Amar yg chumel & banyak mulut :)


Pak Uda saya yg hensem....Sila abaikan perot nyer tu yerrrrrr~~

Ni antara bebudak yg datang, memeriahkan lagi suasana raya. Kalo dah dengaor dari luor rumah "Assalamualaikummmmmmm" reramai, bwk2 la siapkan ayor minum ngan duit raya. Kueh nyer already dah ado la.Ramai je yg rajin nak melayan bebudak ni, Masa ni la tanya ni anak sape, cucu sape, dajah bape, belajor mana...

Anak mak Xlama lagik nak jadik laki org, ehem! Bwk2 la baik2 ngan mak bleh bodek kawin awai hahaha ;p
Cuba tgk gambar ni! Jgn xcaya...Ni la perangainyer cucu2 tok nawi, membulik cucu2 org lain. Di- suh bdk2 ni wat gaya ultraman taro.Gara2 nak dapatkan duit raya, bebudak ni sanggup gigih wat gak okey~ wat gaya ultraman sambil gelak2 dan hentak2..hak hak hak!!! ho ho ho!!!! adeihhhh...xpenah dibuat org, umah tok nawi je yg jadi ginih.....Kot bebudak tu harus la kecik2 lagik, yang mengajornyer sume dah lebor bapak gajah.

Kalo hensem mesti la matching nyer......cunssssssss haiksss!!!!!jgn perasan2~~

Pasangan veteran yang romantiks gitu~ Si kecik dalam perot begambor ngan mak abah.

Best fren forever everssss, solehin posa sebulan okey, layak la beraya sakan!~

Lelaki2 yang menceriakan hidup sayer.....bolehhh gitu??? Hensem, smart & swettttossssss :)

We are three! Yesterday, tomorrow & Forever~
Ngan Ana... Warna bajunyer sedondon ngan tunangannyer itussss...jgn Xtau~

Nothing cross my mind bila tgk gambar ni, korang describe la sendiri. -Love, care, tight-

Makan time, borak2 time...Veteran harus diutamakan, yang lain tu pandai2 la bagi diri sendirik makan :p

Ana posing kat abah...ala2 dialog lah taruk " ni la abah sayang sayerr"

Hensem!! Xdpt nak nafikan lagi...... utk raya je la tapi, hari2 lain suh aweksss korang puji :p

- Sekian dulu, gambar masa raya.........banyak lagik gambar raya bodek emi suh burn :) -

Wsalam,


2 comments:

Abangah said...

>Haha mase ni le bengah raye kat tronoh mines ikot orang surau. hahaha

Abangah said...

>Kamon kak Ida apdet!!